Poštovani,

Javna ustanova Pula Film Festival u svojstvu organizatora manifestacije Dana grada Pule koja objedinjava Dan Grada, proslavu Prvog svibnja i Dana Europe, a koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Pule, poziva zainteresiranu javnost da prijave svoje planirane kulturno-zabavne i sportske programe u razdoblju od 29. travnja do 9. svibnja 2022. godine.

U svrhu pravovremene organizacije i zajedničke promocije, pozivaju se udruge, ustanove i organizatori zabavno – kulturnih i sportskih programa da informacije dostave putem on-line obrasca. Obrazac je dostupan na mrežnim stranicama www.pff.hr i www.pula.hr, a poziv je otvoren do 6. travnja 2022. godine. Svrha poziva je objedinjavanje cjelokupnog broja programa isključivo radi zajedničke objave i promocije a dodatne informacije o manifestaciji dostupne su putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju stranice i korisničkog iskustva. Odluka o tome želite li dopustiti kolačiće ili ne je na Vama. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.