Obavijest o sprječavanju sukoba interesa

Temeljem članka 13. Zakona o javnoj nabavi naručitelj ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi s gospodarskim subjektom ako čelnik tijela ili član upravnog ili nadzornog tijela tog naručitelja kao privatna osoba te sa njim povezane osobe (bračni ili izvanbračni drug, srodnici po krvi u uspravnoj lozi, braća i sestre te posvojitelj, odnosno posvojenik) kao privatne osobe istovremeno s obnašanjem dužnosti, u tom gospodarskom subjektu: 

obavlja upravljačke poslove ili je vlasnik poslovnog udjela, dionica odnosno drugih prava na temelju kojih sudjelujem u upravljanju odnosno kapitalu sljedećih gospodarskih s više od 0,5%. 

Ugovori sklopljeni protivno navedenoj odredbi, ništetni su.

Gospodarski subjekti s kojima naručitelj Pula Film Festival ili s njim povezane osobe ne smiju sklapati ugovore o javnoj nabavi u smislu članka 13. Zakona o javnoj nabavi (NN br. 90/2011) jesu: 

Malimlin d.o.o., Brijunska 17, Poreč

Udruga nakladnika UNA, Trg pod lipom 1, Pazin

Obiteljski dom za starije i nemoćne, Dvigradska 16, Pula

DIMS export-import d.o.o., Marsovo polje 10, Pula


Planovi nabave

Plan nabave Pula Film Festivala za 2021. godinu preuzmite ovdje.

 


Pregled sklopljenih ugovora

ovdje.

 Jednostavna nabava

Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave

Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave preuzmite ovdje.


AKTUALNI POZIVI I NATJEČAJI

 


 

 

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju stranice i korisničkog iskustva. Odluka o tome želite li dopustiti kolačiće ili ne je na Vama. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.